baby 2020

Alhamdulillah,,,28/4/2020 saya selamat melahirkan seorng lagi bb girl.pada pukul 6.18petang secara czer. Baby bambam saya lhir dengan berat 4.5kg.Alhamdulillah.syukur atas segala nikmatmu ya Allah..

26 Balas

Alhamdulillah.. bambamnya baby.. tahniah mummy.. selamat berpantang semoga cepat sembuh. baby pun dh bambam.. semoga bb membesar dgn sehat👏🏻👏🏻😍😍👍🏻👍🏻💪💪

Tahniah sis. Dan selamat berpantang. Berat lahir 4.5kg tu skit lg nk sma berat ank sy utk 2months. Hihi. Chubby nya awk baby 😍

4y ago

Alhamdulillah..hehehe..

Tahniah . MasyaAllah semangat betul tu . Selamat berpantang ya.. doakan saya jugak bulan 2 tahun depan..

3y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan..Aamiin

Tahniah sis , mkn apa bby besar sihat tu . Alhamdulillah utk bby yg sht

4y ago

Alhamdulillah..mkn cm biasa je🤗

Alhamdulilah syukur comel bby bambamnya..selamat berpantang sis ye

4y ago

Alhamdulillah..tq🤗😍😘

Tahniah sis , slmat berpantang .. bambamnya bby sis🥰

Tahniah sis, selamat berpantang 💕 bam2 nya baby 😘

Semangat nyee baby... alhamdulillah.. tahniah

Tahniah sis..Slmt brpntang..smngat nya baby

wahhh tahniah sis selamat berpantang 😍