selmt bersalin

Alhamdulillah...12.10.2019 jam 4.28pg...sy selmt bersalin baby boy 3.6kg...normal..trima kasih ats doa semua...

23 Balas

Alhamdulillah tahniah nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

sy 38 weeks harini.. scan berat bby 3.2 ... edd 19/11 ... smlm check jln just 2 cm same like check masa 35 weeks ritu..

Alhamdulillah, happy birthday adik baby. Dah setahun dah awak 👏🏻👏🏻👏🏻 12/10/19 - 12/10/20

4y ago

You're welcome 🥰💕

adeh , rasenyee die punye post da setahun daa 😅 pape pon happy birthday babyy , setahun da awaa 🥰

4y ago

Kan...mekasih...

Alhamdulillah tahniah sis.....slmt bpantang🙋🏻‍♀️

Alhamdulillah tahniah sis, selamat berpantang 💕

Alhamdulillah .. Tahniah sis .. selamat berpantang

Alhamdulillah! Tahniah sis 😍😍

Tahniah & Selamat berpantang 😁

Taniah sis selamat berpantang..