39weeks 4days

Alhamdulillah,baby sihat sya dh selmt beslin 39w4d baby girl #syukurselalu

6 Balas

Alhamdulillah✨ doakan saya ya dipermudahkan bersalin nnti due 21/11 blom ada tanda cuma perut mengeras jer

1y ago

Sis sya pn x da turun tnda darah ke lendir ke x daaa sya cumn rsa perut sakit sekejp" dlm 5-10 minit dia sakit mula" tu malam jm 10 sya baring pstu tiba" rsa perut x selesa pstu sakit N sya kira" lh tengok minit kt fon setiap 10-5 sakit tu dtg pstu sya pn terfikir mungkin sya dh nk beslin nii so sya buat senamn setiap kli contraction tu dtg sya buat je senm x perlu lyn sngt sakit tuu sya usap" perut baca al-fatiha,ayat kursi sebnyk yg mungkin pstu sya ckp kat baby suruh dia keluar cept" jngn sushkn ibu 😂😂sya ckp cm tu kat perut sya Alhamdulillah sngt membantu sya ank first sya buat apa yg sya tau jee Alhamdulillah beslin normal 🥰 sya bgi tips sis jngn terlalu lyn sakit tuu kalau bole lwn dia ...ckp kt diri sis 'Kalau org lain bole kenapa sya x bole' itu kata" semngt yg sya pegang N jngn lupa minum air selusuh🥰🥰 semoga sis semua d permudahkan berslin

Alhamdulillah .. tahniah sis ... doa kn sy ya .. due 19/11 ni .. tp bby seronok duk kt dlm lg ...

alhamdulillah...doakan sy jgk ye sis...due 21/11 nie tp xde tnda nak bersalin lg

alhamdulillah doakn sy jgk dipermudahkan urusan bersalin

bestnya dh slmt bersalin. tahniah

1y ago

🥰rsa lega sngt dpt tengok baby kat luar dah😂

Yeayyy congrats awak!