Almost peak opk ke ni? Hampir positive kan?

Hi nak tanya ni opk test hampir positive ke?

Almost peak opk ke ni? Hampir positive kan?
7 Balas

dah peak rasanya ni. sis cube download app Meetyou dkt situ ad date dan boleh scan upt kita dah positive/ blm nti ad suggest juga boleh strt BD pukul brpe. sbb peak blm mesti saat tu BD. pernah dgr doc ckp positive mean sbntr lagi telur akn lepas. kalau jenis sperm tk tahan lama dlm rahim, bgus masa 1 hri lepas peak tuk BD sbb tu artinya telur dah lepas dan sedang tunggu sperm dan mesti baring lama lepas BD kerana jln sperm tu approximately dlm 45 mnit ke dlm telur..

klo nak brsma dh ble dh ni sis.. mcm sy opk mcm ni tghri ,mlm sy brsama , esok tghri naik peak dn brsama lg.. lpstu stop.. alhmdulillah ada rzki dh 7weeks..

2y ago

Smoga ade rezeki saya juga cycle ni amin.. harini dah dpt peak dah.

hmpir peak syg...esok tghri atau ptg dh peak rasanya..

2y ago

wahh goodluck ya sis.. smoga ada rzki..

Positif dah ni sis.. Happy BD 😇😇

2y ago

Takpa.. semoga rezeki sis.. saya pun gugur jugak tahun lepas, 2bulan lepas gugur Alhamdulillah lekat lagi.. fighting!! 💪🏼

opk dh positif..semoga lekat

rsenye da positive da tu

dah peak ni