Alhamdulillah

Alhamdulillah syukur sya telah selamat melahirkan ank perempuan pada hari jumaat 19/6/20..dgn berat 2.8 kg..sakit dia mmg xleh bwk bincang..tpi sy brsyukur semuanya Allah permudahkan..trima kasih di atas doa kalian semua..😊

Alhamdulillah
58 Balas

Tahniah n selamat berpantang.. mmg skitnya xleh bwk bncg,, sy smpat la serik nk ngandung lg mse kt dlm labour room.. tp ble tgok mke anak rse sjok hati,, lupew da skit mse kt labour room tu.. 😂😂😂