Alhamdulillah

Alhamdulillah syukur kepada Allah dipermudahkan urusan...sy selamat melahirkn ank sulung semalam 12/8/2019 setelah overdue 40w3d..baby girl, berat 2.80kg.. kena induce tp brsalin normal..alhamdulillah ?

Alhamdulillah
37 Balas

Alhamdulillah,,tahniah sis..selamat bpntg..

Alhmdulillah..congrats sist...😍😍

Tahniah Selamat Berpantang Sis❤️

Tahniah sis! Semoga bayi nya sihat.

Alhamdullilah tahniah ♥️♥️

Tahniahh ibu.. Selamat berpantang

Alhamdullilah... Tahniah sis...

Induce mcm mana eh? Sakit tk

4y ago

sy pn overdue ank sulung induce sebiji time 9pg terus sakit contraction yg kuat n kol 12 tolak LB n alhamdulillah bsalin scara normal.. induce mmg sakit sis xdpt nk critakan..🙂tgok pd org sis ada yg cpt kesan n lambat kesan..

tahniah.. sama hari lahir sy..

Last scan berat bby berapa kak