Syukur Alhamdulillah

Alhamdulillah. Kelmarin buat details scan. Baby semua sihat. Alhamdulillah dapat anak lelaki . Syukur 🥰 #firstmom #firstbaby

7 Balas

Alhamdulillah syukur tahniah mommy..sy smpai skrg 29w pon baby shy shy cat lagi xmau tunjuk..sorok2 lagi..xkisah la, yg penting ibu & baby sihat2 je🙂🤲

2y ago

Yeke. Hehehe. Yang penting baby sihat. 🫶🏻🥰

Congrates awak! Sy pun baby boy masa buat detail scan. Harini da 39 weeks dapat surat kena cek in awal sbb gdm 😅

2y ago

Yeke ? Semoga dipermudahkan urusan yaa 🥰🫶🏻

Alhamdulillah tahniah mommies..bestnya..doakan saya juga moga dikurniakan zuriat 💕😍

2y ago

Aminn semoga dimurahkan rezeki 🥰😘

Alhamdulillah.. Tahniahh mommy. Doakan kandungan sy sihat juga ya.

2y ago

Amin semoga didalam lindungan Allah semuanya 🥰🫶🏻

Alhamdulillah. Moga dipermudahkan bersalin nanti

2y ago

Sama² ☺️

alhamdulillah, brpe weeks kak buat detail scan

2y ago

21w 5d. 🤩

Alhamdulillah.. congrats awak..