Selamat Besalin

Alhamdulillah sy slamat bersalin tgahmalm tdi 35 weeks.. Operation bby girls..

31 Balas

Alhamdulillah tahniah sis selamat berpantang... tolong doakan saya juga sis.. sekarang ni tgh Tunggu baby keluar bukaan 3cm...

Tahniah sis.. selamat berpantang... 35 weeks tu consider premature baby ke sis? Risau pulak.. 34 weeks dah 😊

4y ago

Thank god.. tc kak stay safe ngan luka czer.. 😀

Alhamdulillah.. baru baca 😅🤣 tahniah sis... 35weeks adehh..sy skrg 33weeks bedeba pulak...

Selamat berpantang ya! Jaga baby dan jahitan czer elok2, semoga luka jahitan cepat sembuh. 😘

Alhamdulillah tahniah dear.. Selamat berpantang n jaga diri baik2 ye 😇😇

Alhamdulillah... Tahniah.. 35 weeks kira cukup bulan jugak ka sis...? 🤗

alhamdulillah congrats sis😍 saya pun dah 33w , berdebar sangat rasanyya.

Tahniah sis.. Blh tau knp bersalin awal.. Nebes plak sy sebab sy dah 34w. 😩

4y ago

Oh mcm tu.. Ptt la.. Alhamdulillah semua selamat 😊

Tahniah. Moga baby & ibunya sihat selalu 😊 Selamat berpantang 😉

Alhamdulillah Tahniah sis..selamat berpantang