Panadol

Alhamdulillah sy skrg pregnant 3 bulan...bole ke x ye nk makan panadol sbb kdg tiap malam sy rasa pening sgt2..nak bawa suami g klinik suami keje pla..bila suami ada kt rumah xpla pening..adoi

2 Balas

jgn kerap ambik oanadol sgt..Klu dmam boleh ambik paracetmol yg 500mg je...Klu sakit kpla kne refer doc

jgnlh sis..sy tmpal koyok je n mnyk angin..sy lg ad migrain..sy pn 3 bulan..

5y ago

kene hati2 sikit..skrg sy semua brjaga2..sbb sy pnh gugur..ni prgnt kali k2..harap baik2 semua ny smpai bersalin..try pkai koyok n urut2 sikit kepala ea..sy mnyk angon kt mne2 ad..kurg sikit bile bau2 brangin..hrp sis pn sihat..