39week 4day turun darah

Alhamdulillah sy selamat bersalin bby girl secara normal brt bby 2.9kg alhamdulillah LG skli Allah permudahkn urusan sy.... Sakit sengugut Dari tgh Hari siap blh masak pastu kul 6 trn tanda darah kemas brng Suma antr ank nk 1 dgn no 2 pegi rumah mak sy smpai hospital kul 9 td sakit2 kul 10.38 bby pon keluar laju mcm superwomen doc kata.... Alhamdulillah LG skli group nie byk membantu byk info.....

68 Balas

Congrats sis. Bestnya takyah tunggu lama2 hehe selamat berpantang 😍

Sakit senggugut tu cmne ek? Saya sakit belakang je ni.. Due 10/10..

Wahh tahniah sis..tringin nk dpt bby girl jgk😊😊😊

Tahniah .. moga ada rzeki anak untuk sy jgkk nanti ☺️

Alhamdulillah Tahniah sis smg sihat kedua2nya aamiin 😉

Alhamdulillah.. Tahniah sis. Smg sihat kedua2nya. Aamiin

Alhmdulillah congrate mumy.. Slamat berpantang.. 💕

Tahniah dan selamat berpantang. 😊

Seronoknya dh brsalin😭❤ Tahniah sis ❤

Tahniah,,mudahnya sis besalin..apa petua sis