baby 23januari2020

Alhamdulillah sy dh selamat bersalin semalam.. Just nk share pengalaman.. Tanda nk bersalin saya kali ni cuma perut mengeras aja.. Jadi untuk mommies yg kerap baby mengeras tu.. Tu mmg salah satu tanda nk bersalin.. So klu start mengeras kerap dan sakit tu boleh la ke hosp.. ?

6 Balas

Kalau baby kerap mengeras dan sakit bawah perut tu tanda jugak ke ? Baby sy mmg kerap sgt mengeras share pls ni anak first nervous sgt 😅 sy dh 37weeks3days

Mngeras yg konsisten yg perlu disegerakan ke hospital...sbb hjung kehamilan mmg perut kita akn slalu mgeras

4y ago

seberapa kerap yg perlu ke hosp?

Perut sy pn kerap mngeras dan rasa segugut tp baru 30 minggu..

Alhamdulillah tahniah.. Boy ke girl sis??

Brp week sis?tahniah sis

4y ago

6bln lps da post ni

Tahniah ye