Baby mengeras kerap

38 weeks kerap mengeras tak sakit dan tak ada tanda nak bersalin..adakah mengeras pown salah satu tanda nak bersalin? *confused

2 Balas

sy pon 38w..sy jd confius bby mengeras ke bby gerak. sbb dia mngeras pd msa yg sy rasa dia kuat bergerak. adoi..first mom..so xthu sgt..sy doakan sis dipermudhkn bersalin

2mo ago

Semoga kita sama2 dipermudahkan urusan yee 😊

kalau makin lama makin kerap mgeras bapa minit tuh , bole jadi salah satu tanda. tambah da mmg cukup bulan.