Hrap Ade yg sudi jwb

Alhamdulillah smlm scan 8w4d da npak jntung n bby...Ari ni bngun Tido spai la skrg sakit bwh prut,bjln atau dduk mcm tu pon trasa skit..bkn skit cramp mcm snggut tu,rsa skit yg laen mcm..sy xtau la ni normal ke atau xnrmal bgi 8w,klau brlarutan spai ke mlm,bru nk p cek..soalan sy cek ke klinik biasa dlu ke atau ke spital trus..Klau hospital p bhgian ibu ank trus ke?blom bt Buku pink..trima ksih

1 Balas

cek klinik biasa dulu pun takpe. if ada masalah, mntk Dr tu refer ke hospital

10mo ago

betul. check di swasta. mungkin akan di scan utk tgok keadaan bayi. kalau perlu rawatan lanjut, mereka akan refer hospital