sakit mcm senggut

saya mngdung 11 mnggu sy sakit mcm snggut bhgian bwah perut, tp cek xdk apa2 drh.. skit mcm ni normal ke

4 Balas

Newly pregnant mommy memang akan ada cramp tu sebab your rahim sedang nak adapt and expand. Tapi kalau sakit yang teramat sangat, kerap and ada bleeding, please consult your doctor.

Saya sakit jgk dkt bwh tu sampai ke celah kangkang sampai 25 minggu. Skrg dah takde sakit² dah. Awk kne byk rehat jgn byk buat kerja sbb awal kamdungan…..

cramp manja je tu sis... selagi tak bleeding jangan risau... sbb rahim tngah mmbesar 🤭

Klu cramp manja tu ok lg tp klu cramp kuat tu x normal kena monitor juga