dah buat buku pink

alhamdulillah selesai sudah buku pink. petang xramai orang kalau pagi ramai. alhamdulillah semua ok xda masalah sakit or apa 2 xda. tapi terkejut jugak baby dah 16 week tapi doktor suruh dtg balek 2 minggu lagi nak pastikan due date sebenar. kalau ikut period 15 week tapi doktor scan dah 16 semua baby dah ada kaki tangan jantung semua lengkap. ?

1 Balas

Alhamdulillah.. yer sy slalu pn mtk appt mst ptg hahaha.. sbb sesak nengok org ramai pg hehe.. ohh normal sis baby besar seminggu.. mcm sy pun scan baby besar smggu huhuhu..

4y ago

ye best appointment nak dekat tutup kk nya 😀cepat xlama