scan 16weeks

Alhamdulillah selesai scan kat klinik swasta tadi....doktor cakap baby sihat...cukup sifat...saiz normal ikot weeks...yang paling best dh aktif...masa doktor nak tunjuk kepala ngan tulang belakang die main pusing2 pulak....lepas tu doktor tanye ada rasa baby gerak dh ke..jawab lah ada rasa letup2..doktor kate tulah baby gerak...Allah rse nak nangis...mcm ni rupanya rasa ada 1 nyawa yg kita tunggu2....bahagia x terkata

2 Balas

Alhamdulillah . Senang hati kalau tau baby kita baik2 sja kn ..

semoga dipermudahkan segalanya....