excited

Alhamdulillah selesai buat buku pink smlam..next appoinment 12.12.2019 kena mnum air gula dan ambil darah..harap2 boleh la minum air gula tu ya ? #9minggu5hari #anakfirst

12 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sy first minum muntah, sbb time tu tengah mabuk lg πŸ˜‚ mujur nurse xsuruh minum lg sekali, tapi lepas tu sy kene minum lg sbb berat naik mendadak, alhamdulillah xsangkut

4y ago

Hrp2 xmuntah la eh..huhu..tkut weyy ..hehehe 😩😩

Alaa.. Sdap jek air gula tu, cuma manis jekk.. Lg2 bila da lapo kne puasa kn.. Sy mnum air gula aritu, dua kali teguk..tp lpas tu pening skit.. 🀣πŸ’ͺ

4y ago

Hahaha bertabah laa sis..just enjoy jek.. 😁Cm sy, sy rasa lgi seksa kena puase dri mnum air gula mse tu.. Sbb pkol3 pg sy tbgun sbb lapa sgt, smpai nanges2. Hahahaa.. Pastu esok pg nye mnum air gula.. Tp sy privet spital, air gula perisa oren.. Cm mnum ayaq oren yg tlebih mnis jaa huhuu..

Mnum slowΒ² .. telan trus jgn dirasa air gula tu πŸ˜… .. sy pon first baby , xteruk mna pon tp boleh la , mind set kena btol ..

4y ago

Inshaallah sis..sy akn cuba ikut tips ni..πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜…

Alhamdulilah tahniah2.. tdo awal.. rehat secukupnya.. minum masa tengah suam2 air tu.. fikir positif je.. insya allah ok..

4y ago

Inshaallah sis..hrp2 boleh tahan lapar la πŸ˜‚

Saya minum dua Kali sebab muntah.manis sangat.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.hampir pitam sebab xleh telan manis.kali kedua baru ok.

4y ago

Xtaw la cmne sy πŸ™

Mnum slow2..sy dlu ikut org ckp mnum lju2, x psl2 muntah abs..nsb nurse x nmpk..

4y ago

X mnum lg skli..kne mnum 2 kli kan..so, kli ke 2 x muntah..n alhamdulillah x de sgkut

tahniah. . mesti boleh minum . x la teruk pn minum air gula. . minum senafas je. .

4y ago

sy haritu minum terus x berhnti. pejam mata. . huhuhu setel. .

Congrts...ee awal jg minum air gulaπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

4y ago

ohh baru thu tq ya..😁

kenape ek kne minum air gula?

4y ago

Nak check Ada kencing manis time pregnant ke tak

Tahniah sis...jga dri leklok

4y ago

Tq sis..inshaallah