excited

Alhamdulillah selesai buat buku pink smlam..next appoinment 12.12.2019 kena mnum air gula dan ambil darah..harap2 boleh la minum air gula tu ya ? #9minggu5hari #anakfirst

12 Balas

Alaa.. Sdap jek air gula tu, cuma manis jekk.. Lg2 bila da lapo kne puasa kn.. Sy mnum air gula aritu, dua kali teguk..tp lpas tu pening skit.. 🤣💪

4y ago

Hahaha bertabah laa sis..just enjoy jek.. 😁Cm sy, sy rasa lgi seksa kena puase dri mnum air gula mse tu.. Sbb pkol3 pg sy tbgun sbb lapa sgt, smpai nanges2. Hahahaa.. Pastu esok pg nye mnum air gula.. Tp sy privet spital, air gula perisa oren.. Cm mnum ayaq oren yg tlebih mnis jaa huhuu..