Alhamdulillah

Alhamdulillah ? Selepas 17hari lewat datang period.. Baru malam tadi berpeluang nak chek upt. Alhamdulillah positif? #mamaYangPernahKeguguran Mommy semua dh brpe bln? ?

Alhamdulillah
126 Balas

Selama ni 17 hari lewat period tu ada check upt tak? Atau awak tggu hari 17 baru check? Ada symptoms apa2 tak? Share pls

5y ago

Memang sengaja chek lewat sis... Sebab takut period lewat datang je, tpi suami yakin ada tu dia kata.. Lagipun perut sy nampak besar.. Sy tak de chek upt selama 17hari tu.. Hari ke17 tu baru sy check ... Symptoms2 dia sy cuma takda selera makan je.. Taknk makan nasi.. Lauk sambal febret pn pandang sipi je😂 Sensitive dgn bau😁