Alhamdulillah

Alhamdulillah ? Selepas 17hari lewat datang period.. Baru malam tadi berpeluang nak chek upt. Alhamdulillah positif? #mamaYangPernahKeguguran Mommy semua dh brpe bln? ?

Alhamdulillah
126 Balas

Alhamdulillah..tahniah ye..saya dah ada 4 org anak..n x lama lg bertambah lg seorang..skrg baru 15 weeks..

Tahnia sy pn pas keguguran kandungan sblm ne sebulan ja dtg kotor pas tu lekat lg.. Skg sdh 17mggu

5y ago

Sy dlu pun keguguran awal tahun.. lepas dr tu sampai bulan 7 memg tunggang terbaliklah haid sy.. bulan 7 tuh 3x dtg.. lepas tu bulan dtg dtg mcm biase & skrg dah delay 10hari.. x cek upt lagi takut negatif.. tp simptom mcm yg hamil pertama semua rasa.. doakan ye 😊

alhamdulillah. thniahh sis. doakan sy yeee☺️☺️☺️ Moga ada rezeki😘😘

Alhamdulillah.. Tahniah...doakan saya smga da rezeki utk mengandung...

Alhamdulillah. Mommies semua boleh bg tau tak sy punya upt positive ke tak ye?

Alhamdulilah Tahniah Sis Doa kn sya Agat cpt mnyusul Yea sis Aamiin

tahniah sis. semoga dipermudahkan . doakan saya dan ibu3 lain juga

Sya pernah keguguran pertama , sekarang tengah menanti rezeki :)

Tahniah..semoga sy dpt merasa moment ni Aamiin❤ masih ttc..

5y ago

Terima kasih.. In Shaa Allah.. Mudah2an rezeki sis pula lepas ni🤗

Tahniah sis . Doakan saya menanti anak . Sebelum ni gugur