Alhamdulillah

Alhamdulillah ? Selepas 17hari lewat datang period.. Baru malam tadi berpeluang nak chek upt. Alhamdulillah positif? #mamaYangPernahKeguguran Mommy semua dh brpe bln? ?

Alhamdulillah
126 Balas

Thniah mommy. Jga diri jga kndungn baik2. Smoga d prmudahkn urusan spnjg mngndung hinggala bsalin. We same. Sya pn sblum ni prnh kguguran. Tp alhmdulillah novmber thun llu slmt mlahirkn sorg bby boy. ☺️☺️

Alhamdulillah tahniah syira. Berapa lama jarakkan dari keguguran yg pertama? Sy baru lepas keguguran . Nak merancang hamil berapa lama ya ,boleh share pengalaman tak mommy to be?

Sy keguguran bulan 9 2019..bulan 1 2020 tu doktor sahkan sy pregnant 5 weeks..sekarang sy dah 10 weeks..😍😍😍😍 Tahniah mummy😘

Alhamdullilah, tahniah sis..jga kandungan baik2.. doakan sy dn momies yg lain sama ya.. moga2 kmi dpt rsa apa yg sis rsa😉

Alhamdulillah, tahniah sis. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻💕

Kite same sis... Tahun lepas saye 2 Kali keguguran... Alhamdulillah,Allah bagi rezeki untk thn Ni. Tapi blm jumpe dktr lagi .. hehe

Selama ni 17 hari lewat period tu ada check upt tak? Atau awak tggu hari 17 baru check? Ada symptoms apa2 tak? Share pls

5y ago

Memang sengaja chek lewat sis... Sebab takut period lewat datang je, tpi suami yakin ada tu dia kata.. Lagipun perut sy nampak besar.. Sy tak de chek upt selama 17hari tu.. Hari ke17 tu baru sy check ... Symptoms2 dia sy cuma takda selera makan je.. Taknk makan nasi.. Lauk sambal febret pn pandang sipi je😂 Sensitive dgn bau😁

Tahniah sis. I pun lewat 17 hari.. Harap2 i pun positif. Anyway happy for you sis 😘❤️♥️

5y ago

Wahh yeke..cepat2 lah chek sis😍😍 Sy plk excited 🤭🤭

tahniah sis , doakan sy pregnant jugak, sy pon kguguran, tgh usaha lgi, sis ambik mse brpe lme nk lekat balik?

Syukur sis... Sy pn ada crta yg sma. keguguran bulan 6 baru2ni. Harap lepasni rezeki sy; Christy utk hamil lgi.. Amen

5y ago

In Shaa Allah.. Mudah2an ada rezeki sis pula lepas ni