39wekk

Alhamdulillah selamat melahirkan bby boy secara normal 2.91kg. terima kasih ya Allah kau permudahkan urusan ku pkul 4 ptg pergi hospital dah 5cm 6.30ptg selamat melahirkan ?

137 Balas

Alhamdulillah...slmt berpantang sis. Doakan sy sis. Sy dah ,39w 3d...

Alhmdullilh tahniah sis, apa petua besalin mudahnyee huhu sqonok dgr

Alhamdullilah syukur... Tahniah ya sis.. N selamat berpantang😊

Alhamdulillah tahniah selamat berpantang jaga diri n kesihatan ya

Alhamdulillah, tahniah.. semoga urusan kami juga dipermudahkan.

tahniah yunk... doakan sy plak ye..40w dah..xde tanda² lg 😁

Alhamdulilah..tahniah sis n selamat berpantang 😊

Tahniah.. Sis prgi hosp air ktuban pecah or sis skit dlu bru prgi

5y ago

Owhh.. Ssh la nk tau gk.. Tktnya

Alhamdulilah tahniah sis. Sis amalkan apa masa pregnant?

Alhamdulillah..tahniah san selanat berpantang dgn sihat