alhamdulillah 38 weeks

alhamdulillah selamat melahirkan baby boy seberat 2.56kg pada pukul 4.15 am tdi... allah permudahkan segalanya... dri x de contraction terus fully dilate pkol 2 lbh hingga 4 am... syukur... semoga dipermudahkan urusan ibu2 yg lain melahirkan...

26 Balas

Tahniah. Saya dah 39 minggu due 22.11 ni xboleh post date akan Di induce cukup 40minggu. Mcm mana yer sis senang je dilate ni first baby saya, takot jugak org cakap first baby susah nk bukak jalan

4y ago

Syukur Allah permudahkan perjalanan sis saya pun GDM ni diet control semoga Allah permudahkan perjalanan saya juga mcm sis

Alhamdulillah.. happy for you..🤗 bestnya dah beranak.. sy pun 38m tapi belum ada tanda.. alhamdulillah sekali lagi, tahniah! Selamat berpantang n moga ibu dn anaknya sihat walafiat. Aamiin

Alhamdulillah tahniah sis.. Slmt bpantang.. Saya pun dh 38 week 3 days.. Baby pun dh kerap mgeras.. Mcmna ye sis tip2 buka laluan.. Ni anak 1st...

4y ago

Terima kasih sis tip yg sis bgi.. In shaa allah nk kerap kan juga bjln.. Kalau ikut due 28 nov ni..

Tahnia sis,Dah melahirkan.. Sy ni xtw la bila. Dah tak sabar dah. Dah 38minggu5hri tp blm ada tanda² lagi. . Slmt brpantang sis

4y ago

Trma ksih sis

Alhamdulillah.. Sy pon da 38 minggu.. Tp baby breech.. So selasa ni akan ceaser.. Hope semua akan ok... 😁

4y ago

in sha allah semoga dipermudahkan segala urusan sis

Alhamdulillah tahniah sis..selamat berpantang & selamat datang baby syg ☺️ ...

Tahniah sis dan terima kasih gk ats doa sis.. Aamiin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aaamiinnn3 ya rabbal alaminn. Alhamdulillah tahniah sis.

Alhamdulillah Tahniah sis Selamat berpantang

Alhamdulilah semoga nnt saya dprmudahkan besalin amin