38weeks 6days

Alhamdulillah selamat melahirkan anak ke3 ,,baby girl tgh hari tadi ,,baby on antibiotik sbb air ketuban keluar lebih 24jam ....sebelum ni 2 hero ,,ni 1 bunga .. terima kasih semua ,,sy banyak mencari info kat sini 😬😬

38weeks 6days
44 Balas

subahanallah ❤❤tahniah 😊😊 semoga menjadi anak yang solehah buat awk dan suami.. jaga baik2 ya.. Rasulullah kata jaga anak perempuan dengan baik dan pnuh kasih sayang.. insya Allah mudah bawak kita masuk syurga 💗

3y ago

terima kasih ,,insyaallah 😊

wahhh selamat berpantang sis,comel sangat anak sis🥰semoga semua urusan dipermudahkan dan semoga anak sis cepat discharge😊😊doakan saya dan bayi dalam kandungan selamat hingga bersalin ye

3y ago

terima kasih ,,,insyaallah ,,,sy doakan sis selamat bersalin ,ibu & baby selamat ,,insyaallah 🌹,,ank sy dah discaj Alhamdulillah 😊🌼

baby mcm cukup2 masa je dia dlm perut..kuku elok xpanjang sgt..baby sy keluar kuku dh panjang hehe..tahniah puan comel sgt princess ni..ada jodoh kita berbesan ye hahaha

3y ago

haha ,insyaallah sis 😂 ,, berat pun 2.98kg ...ngam2 dia keluar ...kalau tunggu lagi ,mau besar lagi 😅😅 ...

Alololoooo. comeinya, 38minggu 6hari. kite 38minggu 4hari. baby seronok duduk dalam perut ni haa. heheh. selamat berpantang ye. tahniah

3y ago

dah selamat bersalin. hihi.

Selmt berpntng.. sme gn bby sy on antibiotk sb sy ada GBS alhmdulillah x lma kt wad 3 hri jew.. skrg sy dh 17 hri berpantang😁

3y ago

terima kasih ,,sy boleh balik ,,1 hari je Alhamdulillah 🌹🌹

Alhamdulillah, comel baby girl. Smoga baby cpt discharge ye. Selamat berpantang buat mummy.

3y ago

tq 🌺 ,Alhamdulillah baby dah discaj 😬

alhamdulillah.. syukur.. sy 2 bunga.. mengandung no 3 ni x tahu kumbang ke bunga..

3y ago

insyaallah boboi pula lepas ni 😁

sian baby 😣😭😭😭😭😭 pape pun tahniah kakkkk your baby so cute!!

3y ago

alhamdulillah, semoga kekal sihat dik 😍😘

tahniah 💕💕💕 selmt bpntng... semoga cpt siht bby n ibu..

3y ago

sama² 🥰

Alhamdulillah tahniah sis..Selamat berpantang🙋🏻‍♀️