selesai alhamdulillah

Alhamdulillah selamat lahirkan baby boy semalam... Normal & serius TUTUP KILANG! haha pengalaman melahirkan kali petama ????????? bg Aku part yg paling seram kena induce masa kt labour room... Katanye nk bg ada contraction 3 4 kaLi dalam tempoh 10minit. Allahuuu biasa 1kali dlm 10mnit pun cukup menggetarkan... Nk tecabut ase bontot²

19 Balas

Sy dlu lps dh dpt sepasang boy & girl plan nk ttup kilang jugak. Siap sy ajak suami pack bju2 anak time bby ngn baju2 preggy sy nk bg kat org. Suami ckp,jgn la bg kat org dlu,mne tau nti nk beranak lg. Lps 5 thn dia ckp,ape kata Kita try dptkan bby girl sorg lg utk yg last ni. Alhamdulillah,dimurahkan rezeki sy pregnant lg. 23/12/2019 keluar la seketul bby boy. Ok,konpem pasni kita teruskan niat nk tutup kilang yg dh tergendala tu..😜😜

4y ago

Hahahahahahaha 🤣🤣🤣🙈