bersalin

Alhamdulillah selamat bersalin tanpa koyakan 39weeks 5day,baby girl,berat 2.88 . 15/08 . Serah diri jak 6.35pm kuar baby jam10.12 syukur xlama tunggu bukaan cm .

40 Balas

Tahniahh.. sy mnunngu hari je.. sis share la tip tanpa koyakan tu..harap sgt sy pn sama.. bby first.. neves sgt

alhamdulillah, tahniah sis, allah mudahkan urusan awak dgn baby, selamat berpantang ✨💐

5y ago

sesama 💕

Alhamdulillah, tahniah sis. Cer share mcm mana cara teran tu sampai tiada koyakan.

Boleh kongsi x,bersalin xada koyak tu,due sya 19.9.2019

5y ago

Saya cuba

Smala... Tnp koyak hihi xdela. Kena jahit... Alhamdulilah... Bby girl juga

Seronoknyaaaa.. Bby gurl plak tu. Tahniah ye sis. Selamat berpantang

Tahniah sis.. selamat berpantang.. tips tanpa koyakan? 🤗

Alhamdulillah tanpa koyakan.. tahniah, slmt berpantang...

Alhamdulillah . Tahniah sis ❤ Selamat berpantang ❤❤

Congratulations dan selamat berpantang 👍😊