Due 8/12 Bersalin 28/11/2023 (38 mggu 4 hari)

Alhamdulillah selamat dilahirkan baby boy 3.39kg hehehehehehehe . Mengidam nenas malam tu turun tanda 3 hari lepastu keluarlah seketul budak ni♥️

Due 8/12
Bersalin 28/11/2023 (38 mggu 4 hari)
5 Balas

Alhamdulillah... tahniah sis, due kita sma tapi belum ada tnda² lagi cuma sakit² pinggang biasa ja ada manja² dah 4hari sakit mcm senggugut tapi pandai hilang sendiri bila kita tidur🤣 doakan Sya juga sis semoga ada tanda..x sabar dah nak tgok baby😊

5mo ago

Aamiin ☺️

tahniah.. bestnya tgk ibu² due december sda bersalin.. saya nta bila la bru bersalin... heheh

5mo ago

i faham perasaan u bila tgok org dh brslin tp kita punya baby sronok lagii dlm perut hehehe u cuba lahhh petang2 pergi amik angin jalan kakiii kee . sbb saya banyak berjalan jugak dlu bukaan cepatt jee nak ke 10 cm tu

nak cuba makan nenas la petang ni.. mnatau turun tanda juga.. hehehe...

5mo ago

i aritu 3 hari makan nenass hehehehe . i doakan supaya u dpt tgok cahaya mataaa cepat2 hihihi

sis keluar tanda apa ja?

5mo ago

Ooo 😮

tahniah