Selamat bersalin

Alhamdulillah Selamat bersalin pkl 7.11 minit pagi td🥰38w4d🥰pkl 12am sakit contractions,pkl 5 p hsptl pkl 7+ bersalin😂 alhamdulillah husband dpt masuk lb🥰semua dipermudahkn alhamdulillah 🥰

14 Balas

Alhamdulillah tahniah sis dah selamat bersalin ❤️❤️ Selamat berpantang ye semoga dipermudahkan urusan sis dan baby 🤲🏻🥰 doakan untuk saya juga ye due 28/2 nanti Nak tanya gov sekarang husb boleh teman masuk lb ke?

1y ago

nk tau jgk..klu blh teman wajib ambk kursus peneman ke atau hnya utk sesetgh hodpital k/jaan shja??

anak 1st ke sis?? thmiah bess ny dgr org slmt bersalim sy nie tkot mcm2 dlm kepale bermain tkot anok xkuo mse teran la ape la doa kan sy jgk sis bersalain awl sblm due 28/2

1y ago

ank kedua sis,ank first kne induce dlu 36w,ni second contractions sendiri 😊

Tahniah sis.. mudahnya bersalin.. selamat berpantang.. tc.. doakan sy dipermudahkan bersalin jga yer.. due 28/2😇

Alhamdulilah.. tumpang gembira sis.. doa kan sy jg.penuh kerisauan 🫢🫢 sis ada turun tanda apa2 x?

1y ago

x de turun tanda sis,mlm tu just bersama suami tapi aktif sikit hahaha pkl 12 terus rasa contractions sampai pkl 4 dh sakit sgt2😂

alhamdulillah, tahniah mummy. selamat berpantang. doakan saya juga, sedang menanti hari bersalin ☺

Alhamdulillah tahniah sis...doakan saya bersalin cepat ye...saya dah 38w5d Blum ada tanda lagi...

1y ago

insyallah..semoga sis n bby sihat² n bby nk keluar 🥰Sy pun awlnya x de tanda² tp mlm tu sy bersama suami aktif sikit😅mlm tu terus sakit huhu

alhamdulillah tahniah .SIS bersalin hospital Man suami blh masuk .sy pun tunggu masa juga ini .

1y ago

oo

Alhamdulliah tahniah selamat berpantang, doakan saya pula yee nunggu hari ni🥺🤲🏻

Alhamdulillah, tahniah.. Semoga ibu & baby sihat2 hendaknya. Selamat berpantang..

Alhmdullilah. Saya pun bru bersalin 22/01/2023 pkl 12.20 ptg.

1y ago

Umra hospital dekat shah alam