Awal sehari dari due

Alhamdulillah selamat bersalin baby girl berat 3kg . Beranak normal . Sptutnya esok nya due . Tapi tkpe keluar awal 🤗

7 Balas

Alhamdulillah. Tahniah, selamat berpantang. Doakan sy d permudahkan bersalin juga nt. Aamiin

Tahniah mummy. Boleh share pengalaman bersalin dari keluar tanda tak? Heheheh (first mum here)

alhamdulillah sis share lah tanda bersalin yg sis dapat... nak tahu.. saya due 20/1 nanti

Tahniah mommy. Jalani pantang dgn gembira dan jgn stress2 okay..

alhamdulillah, tahniah awak. selamat berpantang🤲❤️

Tahniah,sy masi dlm proses lg dah msuk wad pagi td.

alhamdulillah tahniah