Alhamdulillah selamat bersalin 31/7. Due 12/8

Alhamdulillah selamat bersalin 38w2d. Terima kasih mummy2 yg sudi share tips dalam ni. Bagi mummy yg menanti hari saya doakan Allah mudahkan segalanya. Fikir dan doa yang baik2 masa pregnant ni k. Jgn stress2. Jgn lupa belajar cara teran yang betul, kawal nafas, mengiring kekiri dan zikir. Masa contraction dtg bernafas dgn betul dan cuba relax. All the best😘❤️

4 Balas

tahniah! kita sama due date. Tapi baby tgh seronok lagi duduk dalam perut ni. 39 weeks 2 days 😂 mommy dah tak sabar nak jumpa bby

aminn.. tahniah sis & selamat berpantang..

alhamdulillah.. Selamat berpantang sis

Syukur