bersalin 36 minggu 1 hari

Alhamdulillah selamat bersalin 36 minggu 1 hari..baby pramatang...6.10 pagi nk bangun solat subuh...Puppp meletup air ketuban,baby nk keluar awal... spatutnya due 15/8..Doakan baby sy sihat... baby penafasan laju,terlilit tali pusat...Semoga mamy2 semua selamat bersalin jgk

14 Balas

berat baby berapa sis?

2y ago

berat baby 2.7

sama due ngn sy

2y ago

sy da kne admit wad smlm .. mula pagi tu pegi temu janji pakar o&g hospital .. masa nak balik tu perut ngeras kerap .. terus pegi PAC cek jalan da ad bukaan 1cm .. pas tu pulak doc scan ckp air ketuban kurang .. pas tu sampel GBS pun positif .. dah kena admit wad.. doc bg pendapat suruh induce bb bby da cukup berat

Aminn

s