hamil 13 minggu 5 hari

alhamdulillah scan baby harini tadi rasa excited tgk baby aktif gerak2 . tapi perut saya still nampak mcm tak mengandung . lepastu doc scan dia ckp nampak mcm baby boy sbb dia punya tu nampak jelas bediri tegak sikit . lepastu doc suroh repeat scan balik masa 3 minggu nnti ❤️❤️ kalau pregnant 13weeks mcm ni dh boleh nmpak ka jantina dia ? doc asyik cakap saya rasa anak awak babyboy . #firstmom

hamil 13 minggu 5 hari
17 Balas

Biasa baby boy nampak trus, saya masa 14w dah confirm trus boy🥰

Awal lagi 13w nak nampak gender, clear betul mata doc tu ye 😁

2y ago

Semoga dipermudahkan ye 🥰

awal lagi 13week.. sy hari tu 28week baru nampak..

Paling tepat 17weeks ke atas sis 😄

Seronoknya tengok ☺️

alhamdulillah....bestnyelah

13 weeks masih kecil sgt lg