Baby Boy

Alhamdulillah , saya dah selamat bersalin normal pada jam11 lebih malam 1 ogos 2019 di HSA #Firstbaby #lahir37minggu

118 Balas

Syukur.tahniah sis..doakan saya jugak ye moga dapt bersalin normal.saya teringin normal. Anak 1st yakin dpat normal tapi last2 czer jugak sebab poor progress.anak kedua skrg harap dipermudahkan normal

Alhamdulillah saya no1 normal no2 czer sebb baby sonsang... Sekarang gandung no3 Moga dapat lahirkan secara normal in shaa Allah amin.. Doakan saya yer mommy semua...

5y ago

Sama...Harap2 k3 ni normal..tpi doc bgi plihan nk normal or czer😅 skrg da 36w5d..moga dipermudahkan urusan kta kli ni sis..😉

Alhamdulillah...tahniah sis..semoga kedua yea diberikan kesihatan yg terbaik..selamat berpantang sis...😍😍

Alhamdulillah..tahniah momy and baby..selamat berpantang..doakan urusan sy pon dipermudahkan ye momy

Alhamdulillah. Tahnias dear... Slmt berpantang naa, jaga diri awk n bby baik2 😘😘

Alhamdulillah, tahniah dear 😘😘 cantik date birthday dia.. Hehe selamat berpantang ye

5y ago

Terima kasih sis 🤗

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Doakan semoga saya mempunyai zuriat 😊

Tahniah semoga dipermudah masa berpantang dan menyusukan anak..amin

Alhamdulliah sis,selamat berpantang,doakan saya juga semoga selamat melahirkan

5y ago

Insyallah sis..semoga dipermudahkn semuanye sis☺

Alhamdullilah .Semoga baby dgn ibu sihat,selamat berpantang ye sis