Siapa kat sini due dia 14/11?

Alhamdulillah saya dah selamat bersalin normal induce ubat dalam pangkal rahim 26/10/2023 berat 2.7kg 37w2d. 2w awal baby nak keluar 😂 sebab positibe gbs & air ketuban 2% tapi takde leaking, baby minum air ketuban doc cakap. Saya doakan semoga ibu ibu yang menanti bersalin dipermudahkan segala urusan. Aamiin 🤲🏻

6 Balas

induce cepat tak bukaan sis? saya kena paksa bersalin 37w jgk ni sbb ketuban kurang...lepas 8jam masuk ubat baru sakit sikit²...jalan tak cek lagi ada bukaan ke tak