Weeks 28, Sekitar faraj (popot) rasa ngilu.

Alhamdulillah saya baru sahaja semalam masuk weeks 28. Start minggu ni sekitar bahagian faraj saya rasa berdenyut2. Especially bila bergerak contohnya dari duduk nak berdiri. Bila tanya kawan yang pregnant 37 weeks, takde pula dia rasa macam tu. Mommies semua ada pengalaman macam ni?

1 Balas

Normal sis, pubic pain/ palvic pain..mmg sakir, ada setengah org xrasa pn sakit tu..sy dulu start 26 mnggu dh sakit..mngjn sbb bdan sy kecik

5y ago

yeke..tak tau pulak term dia pubic pain / palvic pain. Saya nak search pasal ni pon tak tau nak letak keyword apa.. thanks yaa sis