Faraj denyut and sakit bila masuk 38 weeks

Normal ke bila nak dkt due , rasa denyut and sakit di kawasan faraj ? Saya dah masuk 38weeks , due 12/7 ni. Tapi kadang2 sakit di kawasan faraj. Adakah itu normal? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

6 Balas

Sama...38 week 5 hari..due 10/7 xde tanda2 lg..baby Masih aktif.. nk jln dan tidur pun sakit..harap baby dapat keluar dlm masa terdekat ni, dgn Selamat Dan sihat .. aamiin insyaallah 🤲🤲

2y ago

Belum..just mengeras je..xde tanda2 lg..

saya 31week pun sama macam sis bila tanya doktor katanya sbb baby dah turun ke bawah dan xlama lagi nak masuk saluran

normal sis... tnda2 dah tak lama lagi nk melahirkan tu... klau skt di tulang belakang smpai di ari2 rahim.. 😊

Normal, bby nk turun ke laluan. Keep monitor klu perut kerap mengeras / leaking ketuban or bloody show

sma la .due date sy 13.07 .tp blum ada tanda² lgi .tk sbar rasa ny jumpa bby😘

2y ago

due kita pun sama hehe

normal