First baby alhamdulillah

Alhamdulillah rezeki dari Allah. 22/3/2022 #firstbaby #baby2022

First baby alhamdulillah
12 Balas

Alhamdulillah Tahniah ye .seronok nyaa..saya bpe bln lps positive jgk first baby setelah TTC 4thn. tp rezeki hanya bertahan 6mgu lebih je.. takdir menentukan tepat msuk 7mgu saya keguguran 😢. Mohon tolong doakan saya dikurniakan zuriat yg Soleh Solehah, sihat walafiat zahir dan batin, sempurna luaran dan dalaman, diberikan kesihatan yg baik pd saya dan baby, janin membesar dgn sihat dan sempurna, kandungan saya tiada sebarang masalah dan sebagainya. Amiinn3 yarobbalalamiinn 🤲🏻 Terima Kasih byk pd yg mendoakan saya moga anda dirahmati Allah swt 🥺

2y ago

insyaAllah semoga dipermudahkan untuk sis & suami. semoga dikurniakan zuriat lagi dalam masa terdekat ni. jaga diri jaga kesihatan semoga baik baik saja semuanya ya

Alhamdulillah tahniah sis 😍 seronok betul tgok result mcm ni . Doakn saya ada rezeki mengandung jugak ye ..

2y ago

😍😍😍 Terimakasih sis .. aaamin aaminn aaminn

alhamdulillah. tahniah sis. take care. semoga d permudahkan semuanya. 😘

2y ago

terima kasih sis atas doanya. inshaAllah

Alhamdulillah tahniah🥰🥰🥰 take care mommy & baby🙂

2y ago

terima kasih sis 😊

Nanti pergi scan confirmation. Alhamdulillah

2y ago

inshaAllah. kalau ikutkan baru masuk 5 weeks. terima kasih ye sis😊

Alhamdulillah. tahniahhh 🤗🤗

alhamdullilah.. congratulations

Allahuakbar alhamdulillah

Alhamdulillah. Tahniah

congratulations