11tahun Kahwin.. Finally.. Im Pregnant 🤰

Alhamdulillah... Rezeki Allah swt.. Finally sya mengandung anak pertama.. Usia kandungan da masuk 3 bulan.... Syukur alhamdulillah 💕.. Terimakasi pada suami yg banyak bersabar selama saya alah teruk nie😁😁..muntah..x cukup tdur.. Makan x lalu.. Tue semua alah yg teruk masa usia kandungan saya 2 minggu.. Alhamdulillah skrg nie da ok sikit.. Cuma nurse ckp smlm saya gain weight.. So kena controlkn nasi😂😂..

60 Balas

Alhamdulillah..tahniah puan dan suami. sy pun awl romadhon hritu dpt brita gmbira mcmni..9thun tunggu... inilah saat yg sy sllu bygkn spnjg 9 thun ttc.. indah sgt.. semoga kehamilan kita dipermudahkan Allah ye..jg diri baik2..

4y ago

Alhamdulillah 💕 💕.. Tahniah kat puan dan suami juga... Syukur.. Rezeki kita dapat baby tahun... Semoga semuanya berjln lancar.. Amin2x 😘

Tahniah ❤ jaga kandungan baik2 😊 hebat dan sabar betul sis tempuh ujian. saya yang kawin setahun baru pregnant pun rasa stress disebabkan orang sekeliling asyik tanya dan mengata😔

4y ago

11tahun kahwin sya mmg x lepas dri bahan mulut orang sis... Klu nak cerita semua takut buka aib org.. Allah swt da atur yg terbaik untuk kita semua.. InsyaAllah.. Kita doa baik2 ya sis.. Pengalaman mengajar erti kehidupan buat kita😍😍

allahuakhbar. Alhamdulillah syukur. Berkat suami isteri bersabar. Semoga ibu dan bayi sihat walafiat. Doakan saya dan kandungan saya juga sihat sis.

4y ago

Alhamdulillah.. Amin ya rabbil alamin 🤲.. InsyaAllah sis.. 😘 😘 Kita baik2 yee.. Semoga baby sis dhn sis sihat sllu.. Amin🤗🤗

Ada amal apa2 ke? Sbb kakak sy dah hampir 10 tahun masih belum dapat zuriat, mungkin boleh share ?

4y ago

Sebelum nie berat badan saya 130kg..doktor sarankan saya diet dan saya amalkan diet secara sihat.. Bersenaman.. Nasi saya x mkn.. Saya lbihkan makn buah2an dan sayur2an..saya tak ambil mana2x produk kurus.. Start diet tahun lepas bulan july sampai February tahun nie alhamdulillah dalam bulan February saya berjaya turunkan berat badan.. Dari 130kg turun ke 89kg.. Alhamdulillah bulan 3 saya mengandung.. Rezeki Allah swt❤️❤️.. Skrg berat naik sebb da mengandung... X semua orang mcm saya sis.. Mgkin ada yg masalah berat bdn.. Mgkin ada sebb2x lain juga.. Tpi bg saya baik jumpa doktor tnya pendapat doktor mcm mna.. Insyallah.. Istihar mcm mna.. Ya... Saya doakan semoga kakak sis hamil mcm saya.. Amin ya rabbil alamin 🤲

Tahniah . Jaga kandungan elok elok . Doakan saya dapat baby jugak . Seronok tgok orang bakal jadi ibu

4y ago

Semoga awak dapat baby yg soleh atau solehah.. Amin... Terimakasi doakan saya🤗🤗🤗

Alhamdulillah. Tahniah sis. Semoga selamat semuanya sampai bersalin nanti. Jgn buat kerja berat2 ye

4y ago

Alhamdulillah.. Rezeki awak.. InsyaAllah.. Soon dptla baby baru lagi kan... 😘 😘 😘 Jaga diri awak.. Apa2x terimakasi doakan kita🤗🤗

alhamdulillah...tahniah..mudah mudahan bby sihat smpurna dan selamat dilahirkan...amin..amin..amin..

4y ago

Amin ya rabbil alamin 🤲.. Terimakasi sis doakan saya😍😍... Amin2x

Alhamdullilah tahniah.. semoga kandungan dipelihara dan dipermudahkan urusan awak dan suami..

4y ago

Amin2x.. InsyaAllah ❤ ❤

Alhamdulillah.. Smoga anda & baby sehat² slalu sampai waktunya bersalin😊

4y ago

InsyaAllah Amin2x.. Terimakasi sis 😍 😍

Tahniah puan dan suami! Moga Allah lindungi keluarga bahagia ini sentiasaaa

4y ago

Terimakasi alhamdulillah 💕 💕...