air gula.

alhamdulillah pagi2 8am td ambik darah then minum air gula...sodap gak perisa oren mcm F&N tu...dok pikir mcm na lah rasa air gula kan sbb dr anak 1st - anak 3 ni x pernah minum...ni preggy yg ke4 (14 weeks) kena minum pulak...lps 2 hours ambik darah lg...hope result ok tggu 1 mths lg appmnt dgn doktor....selalu dgr org story pasal air gula ni mimpi ngeri je...so ibu2 kat sini kena pikir positif ya...bg kata2 semangat kat ibu2 yg 1st preggy ni...ckp2 yg positif je supaya ibu2 semua x takut dgn perjalanan mgandung mereka...oraits...

2 Balas

Air gula kat kkia kami rasa glucose yg ada d pasaran..tak ada perisa..hihihi..tapi alhamdulillah sy x ada sangkut..smoga sis dan baby sihat walafiat..

5y ago

alhamdulillah...take care

hehe xlalu nk telan air gula kn..moga bby n ibu sht2 selalu..tk cre...🌹