Buka buku pink..

Alhamdulillah... Pagi nie dh pegi kk utk buka buku pink.. Mggu depan dah kena minum air gula & jumpa doc.. Family ada sejarah kencing manis.. So, kena check.. X pernah scan baby lagi.. Harap sangat semuanya ok & baby sihat di dalam kandungan hingga melahirkan nnti.. Aamiin3x.. Hari ni dah 8w6d.. Ada tips tak nk minum air gula nnti supaya x muntah.. Risau jugak ni..

Buka buku pink..
28 Balas

tip xde..tp saya bawak minyak cap kapak..hehehe..pas minum je trus ltak minyak tu skit at hidung jgn bg loya.