9 week

Alhamdulillah nampak jugak akhirnya.. sebelum ni scan 5 week xnampak dan doc siap tye (awak ngandung ke xni).. doc sendiri xkomfem sy ngandung ke x...perasaan sy masa tu Allah je yg tahu..sedih xterkata, saya ikhtiar 4 tahun 10 bulan...alhamdulillah akhirnye Allah bagi peluang saya mengandung.. Pada yang tengah usaha tu, teruskan usaha jangan putus asa.. Allah sentiasa ada dengan kita.. Bukan Allah xdengar doa kita, mungkin Allah dah buat rancangan yang baik untuk kita semua..

9 week
75 Balas

Tahniah sis. Sy pun scan msuk 6week 1day xnmpk lagi. Hopefully lepas 2week lagi nmpk lahh. Doakan saya ye. Risaunyaa

4y ago

Saya scan 6 week 1 hari, tak nampak lagi kantung