MCMA Twin

Alhamdulillah . Masa usia kandungan 5 minggu Dr ckp kandungan mcm tak jadi sebab kantung kemik . Memang frust tu takleh nak cakap duk fikir je hari hari stress sampai turun darah sikit . Ms scan tu dapat tahu twin baby tapi MCMA (diorang share uri & kantung ) Memang terkejut sangat rupanya ada dua baby ;) Semoga Allah permudahkan semua urusan . Harap sangat baby dua dua selamat sampai bersalin nanti . Amin

MCMA Twin
35 Balas

Sy pun scan msa 5 bulan bru nmpk ada baby dua ,sy trkejut sgt alhmdulilah tpi doc ckp mcm kongsi uri

Wah hehe sya scan 7w sorg je 10w sorg je 13w scan ada twin..hehe skrg dh 20w

Alhamdulillah tahniah puan. Semoga dipermudahkan segala urusan puan dan bayi puan amin🥰

4y ago

Hehe thank you !!! ❤️🥰

Tahniah sis..jaga kesihatan tringin nk bby twin jgak doa kn sy juga semoga dpt bby twin

Alhamdulillah.. tahniah sis.. semoga dipermudahkan urusan kita semua.. aamiin

Waaaa untung ya, dpt baby twins... Tahniah sis 😊 Jaga diri baik baik ya

Best ye. Tahniah puan semoga baby dalam kandungan sihat walafiat.

Alhamdulillah. Tahniah. Semoga dipermudahkan sis 🥰

4y ago

Alhamdulillah . Terima kasih 🥰🥰

Alhamdulillah..semoga dipermudahkan segala urusan

Tahniah dan syukur alhamdulillah. Semoga dipermudahkan!

4y ago

Alhamdulillah terima kasih 😄☺️