Due 11/11, baby keluar 2/11

Alhamdulillah. Lega sangat dpt lahirkan anak. Tapi mommy yg ada gbs mcm saye. Lepas beranak, maybe anak akan ditahan di nicu untuk drip antibiotic. Sedih sbb tengok masing masing pegang baby sendiri after bersalin.

12 Balas

Sy pun gbs+ & ada gdm on diet. Baby sy pun same kene tahan kat NICU even masa bersalin tu sy dh dpt antibiotik. Lahir 2/11, harini 5/11 masih on antibiotik kat baby. Sedih n risau sgt. Tadi pagi doctor call ckp baby dh develop jaundice pulak. Lagi bertambah risau. Down sgt sampai susu pun takde