Siapa yang dah berjaya puasa penuh?

Alhamdulillah kita dah berjaya masuk ke pertengahan bulan Ramadan tahun ni🥰 Cuba komen sikit siapa dah berjaya puasa penuh sampai ke harini? Min dulu mengandung sebulan tak dapat puasa, ada ke yang sama dengan min😞

Siapa yang dah berjaya puasa penuh?
25 Balas

x dpt nak puasa pnuh...bp rendah kalu x makan..membebel nurse sbb kna amik byk kali bcaan bp,huhu

36w. xpuasa langsong.. bimbangkan baby dlm perot.. xpelaa nnti kite pulun ganti puasa ye 🤣

dapat PUASA selama 5 Hari je , Hari ke 6 tak dapat sebab baru tahu Dalam perut ade baby 🤭

9 hari dah tggal puasa sebab tak tahan lapar dan pening..tapi harini cuba utk puasa

Sempat 5hari jer puasa.. Baby nak kuar awl.. Hihi... Due 1/5 tapi 20/4 dah kuar...

alhamdulillah sy dpt puasa penuh sampai ke hari ini.

x blh puasa.. dktr x galakkan.. sedih rase.. sbb gdm on insulin plus twins prgnancy..

3y ago

takpe ibu. puasa boleh diganti dan bayar fidyah, nyawa anak tiada ganti.

alhamdulillah.. berjaya boleh puasa penuh sampai ke hari ni.

Alhamdulillah...berpuasa penuh sampai ke hari ini

tak dapat puasa tahun ni sebab dlm pantang.