SCAN PADA MINGGU KE-10

Alhamdulillah, kantung semakin membesar dan dah nampak baby tapi masih belum dengar degupan jantung baby. Orang yang scan kat hospital bgtahu tak brapa nak nampak dan dgr sebabkan fibroid saya terlalu besar. Doktor bagi masa lagi dua minggu dan dia tanya pada saya nak cuci atau tunggu dulu ? Doktor kata sepanjang scan sebelum ni mmg ada perkembangan yang positive. Tapi berkemungkinan baby saya tak jadi pun ada sebab tak dgr degupan jantung. Sayaa nak mintaaa doaa semuaa semoga lagi dua minggu dapat dgr. Tapi hati saya taksedap dan kuat mengatakan alatan scan dekat hospital itu tak dapat detect. Patut ke saya pergi ke klinik swasta sahaja ? untuk mendengar degupan jantung baby ? TQ

SCAN PADA MINGGU KE-10
3 Balas

Boleh pergi klinik swasta untuk dapatkan second opinion. Semoga semuanya baik2 untuk mommy & baby :)