Alhamdulillah 4week (1st baby)

Alhamdulillah kali ni test +ve lagi guna 2 brand berbeza dan dua2 double line jelas. Pastu try lagi yg digital.. alhamdulillah dah 4 week.🤲🤲 Bulan 11 hari tu pun prgnant baru 5wk then gugur. Harap kali ni semuanya dipermudahkan..risau sangat kali ni untuk peringkat awal pregnant. Nak happy n excited pun rasa risau🥹 semoga semua mommy2 yg pregnant dipermudahkan n baby sihat2🤲🥹

Alhamdulillah 4week (1st baby)
4 Balas

tahniah puan..semoga baby sihat membesar, bila la sya merasa 2 line pekat😣

1y ago

thanks..insyaallah ada rezeki puan nanti🥹🤲

alhamdulillah syukur

1y ago

alhamdulillah 🥹🤲

🤲🌻

Terangnya 4week

1y ago

tu la..sebelum ni 4week pun samar2..kali ni baru 4week dah jelas line dia..mungkin hormon terlebih kot😅😅