11 weeks

Alhamdulillah hari nie genap 11 week , tapi sy belum pernh scan lagi . Momy2 smua brapa week da scan ?

123 Balas

10w...npk dah baby tu aktif tgn dan kakinya.. bermain2 dh d dalam..

sama.. dh scan 2x. tp buku pink x buat lg.. 😊alahan teruk sikit.

sy ada dua kali scan tu pon masa awal2 preggy je. pon 11mingu 5hari

sy minggu 11 sdh 😍terharu tngo bby sngt aktif d dlm 😘😘

Saya dah start Scan 4 Weeks😂 Nampak Kantung Je..Comel je😂

saya 9week scan alhamdulilah nampak heat seen bnyi jantung dya

Sy genap 11 minggu dah nampak dah tangan dia yg kecik2 tu 😂

saya masa mula² dlm 8-10w dah scan sblm nak buat buku pink...

8 minggu sy prgi scan nmpak dh jantung baby bergerak2🥰🥰

Saya 3 kali dah scan.. 6/1 6w 5d, 19/1 8w 4D xsilap dgn 28/1