Bukak buku 10week 4day

Alhamdulillah hari ni temujnji semua ok drah, hb,air kencing, check hiv,dan baby....amin ya allah....xpi agk lme jgk urusan dri pukul9~ pukul1 baru siap😅😅😅....xpe lh jnji semua dh sttle...hari ni jgk pertama kli scan teruja tgok baby tdi....amin #firstbaby #4tahunpenantian

Bukak buku 10week 4day
16 Balas

Alhamdulillah, bukak buku pink mmg lama..hehe..ukur tinggi, berat, bp, amik darah, urine, jumpa doc, consult & scan, last skali check gg n amik ubat..nti next app sekejap je 😁😁😁

tahniah, saya minggu k16 baru dapat buka buku pink. call klinik xangkat. booking on9 pun dapat tarikh lewat dah. Nasib baik nurse xbebel sgt .

Alhamdulillah tahniah siss, saya pun 4tahun lebih menunggu insha Allah due Oktober ni 🥰 moga dipermudahkan semuanyaa

3y ago

amin sis smoge kite semua dipermudahkan.....

mula2 bkak buku mmg lama..mcm saya jgk la pkul 9 smpai pkul 2.. nnti next2 checkup tak lama dh..

3y ago

amin....permulaan xpe lh kn...klau next nnt dh xlame ok lh sikit....😊👍

tahniah 🥰.Aah nak bukak buku pink memang lama sikit nak2 kalau ramai orang

3y ago

welcome sis 🥰

alhamdulillah tahniah sis.. first time dengar preggy kena check hiv 😅

3y ago

😁😁😁

First day dtg buat buku kena buat ape sis ?

3y ago

sitiEy AlenSyah smoge dipermudahkn.. jarak dgn sye 2mnggu lebih tu ..smoge baik2....

Tahniah. Semoga sihat dua2 sampai bersalin.

sya tunggu 8 week baru buka buku

3y ago

hehe

alhamdulillah tahniah sis...