Details scan di sonobee

Ada tak ibu² kat sini pernah buat details scan dekat sonobee? Puas hati tak?

32 Balas

Saya penah buat sonobee Puchong... mule2 tu xbest sebab mcm ade pekerja melayu Baru belajar.. sgt slow.. dlm 15 min cmtu dia pun MCM teragak agak nak story..datang dr cina take over explain Baru rase. best and lega... sonobee harga ok..murah.. Banyak ckp n sambil tunjuk Leh Kira jari anak..jantung.. Jantina.. Sampai sekarang simpan email.gambar dr sonobee...MMG murah dengan sonobee.. dekat klinik ken rimba Saya buat 5d (yg Leh tgok muke baby tu Kan Lupe dh) sangat la best.. penah fikir detail scan datang sini lagi ok..... Harga klinik ken rimba pun kire murah.. sepanjang preggy sye scan 4x je kat swasta.. first 5w.. 12w klinik Ammara Puchong ..Ammara ade details scan tp Harga lebih sikit dr sonobee... klinik ken rimba shah alam and last 36w scan sebelum bersalin sebab perjalanan 8jam.. nurse kat Selangor dh remind smpai ke destinasi tolong scan .. sebab Jalan jauh 8jam dlm kete.. 4x je la suami DPT tengok.. yg lain semua sye tgok sendiri kat gov mase checkup

tak recommend untuk scan details dekat sonobee..sebab masa anak first branch dekat Ampang sonobee tu berada di Klinik Fauziah tapi tak clear langsung dia kata ni tulang sana tulang sini tapi kita tak nampak rupa langsung. tapi masa preg anak ke2 saya tengok bertukar di klinik anda mesin dia canggih sikit nampak clear tapi saya buat masa early pregnancy je ..scan details saya buat klinik lain sebab masa tu ada offer dan boleh buat belah malam harga lagi murah dari sonobee memang sangat berbeza kualiti dengan sonobee nampak clear sangat2 tapi tak sure la dekat klinik anda tu okay ke tak sebab rasa macam clear juga dia tengok branch rasanya.

Saya baru je buat dkat sonobee balakong. Dah 3x buat sepanjang pregnancy ni dan memang puas hati. Detailed scan tadi pun dalam 40minit jugak. Dia bgtau setiap organ & tubuh badan tu lengkap ke x. N dia boleh jawab soalan2 random dan mengarut yg saya tanya 🤣 Sono pun melayan je saya cakap xnak tau gender dulu pastu saya mintak dia printkan 1 gambar gender pastu lipat utk saya 😆 Alhamdulillah puas hati rm88 je promo

saya dari pregnant no 2 buat kat sono klinik anda ampang.. alhamdulillah , servis ok , staff klinik tu pon ok je.. skrg pregnant no 3 buat kat sono hq kedah ... lambat sikit sebab staff sorg je.. nak kejar sana sini.. tp overall mmg ok... btw , wsap servis pon bagus.. mggu depan baru nak p buat detail scan... katanya ada free 5D scan jumaat depan untuk 5 org bertuah.. semoga ada rezeki.. hehehhehe

I have good experience dekat sonobee @ Puchong HQ. Both detailed scan @ 20 weeks and 5d @ 30 weeks. Sonographer situ very nice person, professional and pandai handle kita and baby dalam perut nak bagi position cantik. Puas hati sebab result scan gender cam dah dapat confirm, gambar 5d rezeki dapat nampak jelas. Honestly saya rasa macam nak scan every month sebab satu murah and service diaorang okay :)

Saya pergi sonobee di sri gombak tu memang service tak bagus langsung. Buat muka sombong. Tak explain ape pon. Cuma ckp semua okay pastu dah suruh saya bangun. Kejadah ape macam tu.. 2nd time saya pegi sonobee di rawang yang ni memang terbaik. Sonographer explain dari awal sampai abis. Cakap slow2 je & mudah paham. Masa scan pon rasa tenang je. Berbaloi la duit tu.

4w ago

sama lah sya pun buat detail scan kat sonobee sri gombak xpuas hti sb skjap sgt dia buat pastu xda trangkan sgt pape..ni buat mcm nk cpt2 je

Saya baru buat details scan sonobee dekat sri gombak 2 minggu lepas. Sonographer tu elok explain satu satu dekat saya. Bila ada scan yang tak nampak sebab baby tutup muka etc, sono tu pandai sembang dengan baby dan lembut je dia tolak sikit sikit perut saya nak bagi ubah position. Alhamdulillah saya puas hati dengan pengalaman scan di sri gombak.

saya buat details scan sonobee.. okay tapi x boleh rakam 😆 pastu sonographer dia laju sngt buat kerja tau2 siap.. xda explain apa2 just ckp okay okay okay.. tuptup bayar.. jadi mcm sikit x puas hati.. lepas pd tu asyik suruh kita review n rate servis dorg.. saya maleh.. rasa nya nk puashati better pergi klinik swasta biasa

Sonobee PJ klinik Medveon ok la, friendly & tak memaksa tambah pakej ke dtg balik ke nak tgk baby. Pregnancy kali ni baby sejenis yg menyorok je, pujuk dr kecil 20w smpai dah 36w masih tutup muka. Kalau utk growth scan sy lg suka sonovision KJ je sbb dorg print tanpa cas. Harga promosi sama je RM28.

sy baru je buat last week dekat bandar bukit raja. sonographer lembut je dan explain dgn details. segala soalan kita dijawab dengan baik. harga pun murah berpatutan. cumanya gambaran tak secantik klinik swasta lain yg saya pernah buat je la. tak sejelas yg klinik harga rm150 dan ke atas utk 2d detail scan.

1mo ago

sama. bagus je sono kat situ. Mediklinik Mikhail