Hospital bersalin HTAKL

Alhamdulillah, done berperang. Mummies yang nak bersalin di htakl hari ni (24/11/23) kena kuat mental fizikal sebab di PAC ada 50 pending admission. Saya dari PAC dari pukul3 petang smlm ke labor room dan terus discharge.

2 Balas

ye btul.. sy smpt la tdo 1 mlm kat PAC tu sblm msuk wad esk ptgnye.. pnt tggu.. ade yg dah tggu 3 hr 2 mlm kt ctu.. sy kire btuah lg la tdo smlm je..

saya pernah pergi htakl tu masa baby kurang kick tapi tak kena tahan wad, Allahu nak tunggu result air kencing je pun dah amik amik berejam 😂

7mo ago

sy g mse kk suruh refer sbb jntung baby laju.. buat ctg 2 kali + drip air.. dr kul 2ptg cmtu smpi la kul 8mlm bru setel..